Deltagelse i åbne turneringer

Alle vores ungdomsmedlemmer har mulighed for at deltage i åbne turneringer og opfordres meget til at gøre det! Det er en rigtig god mulighed for, at komme ud og møde modstandere fra andre klubber og dermed blive bedre.

Åbne turneringer arrangeres af klubber, der er medlem af enten Danmarks Badminton Forbund (DBF) eller DGI og er inddelt efter alder & niveau.

Aldersinddeling & niveau (klassifikation)
Alle turneringer er inddelt efter alder i 2 års intervaller (under 9 år, 9-10 år, 11-12 år osv.).

Ved turneringerne inddeles spillerne i aldersgrupper efter følgende regler (sæsonen 2018-19):

U - 9 : 2010
U - 11 : 2008/09
U - 13: 2006/07
U - 15: 2004/05
U - 17: 2002/03

Klassifikation:
Spillerne er ud over aldersinddeling også opdelt efter styrke fra D-rækken (begynderrækken) til Eliterækken (bedste række).
Badminton Danmark og DGI har fælles klassifikation. Der er 6 rækker: Elite, Mester, A, B, C og D. 
Oprykning sker på grundlag af resultaterne i individuelle turneringer.
Man opnår point ved f.eks at vinde en turnering - pointantallet er afhængelig af placering & deltagerantal. 
Når man har opnået et fastsat antal point rykker man automatisk op i en "højere" række. Se mere om oprykning her 
Har man aldrig spillet turnering starter man i D rækken. På badmintonpeople kan man under menupunktet "vis spillerprofil", søge på eget navn og således se klassifikation samt antal af opnåede point.

Fokusturneringer
Ungdomsafdelingen vil gentage successen fra sidste sæson for at få flere ud og få den gode oplevelse, det er at deltage i turneringer. Vi vil vælge turneringer (fokusturneringer) hen over sæsonen, som afholdes i nærheden af Hørsholm og med mange rækker. Til disse turneringer bliver der udsendt en opfordring til tilmelding. Hvis det er muligt, vil en træner/hjælpetræner være til stede, så ungdomsspillerne får hjælp og støtte til at gennemføre turneringen med en lille succes i bagagen.

På den måde håber vi at få mange af sted og samtidig gøre det til nogle hyggelige klubudflugter for ungdomsspillerne.Her finder du os

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst