Aktiviteter i ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingen har en række arrangementer henover sæsonen. Se sæsonens datoer i den samlede kalender her .

Spillermøde ved sæsonstart

Når sæsonen begynder afholdes der spillermøder for turneringsspillere. På møderne bliver der drøftet forventninger til spillere, trænerne bliver præsenteret, ligesom der findes holdledere til turneringsholdene.

Som forældre kan man godt blive spurgt om man har lyst til at have en lille rolle  Tutten ved 4 - 5 årlige individuelle turneringer, som klubben arrangerer i hallen. Det er en rigtig hyggelig opgave og varer ca. 4-5 timer pr. vagt og man får specielt langet mange kopper kaffe og toasts over disken.


Den klassiske Guld/Sølvboldturnering

Klubbens ungdomstrænere inviterer til den årlige tilbagevendende succes: "Stigs klassiske Guld/Sølv -boldturnering". Det er en turnering for de spillere, som kun træner én gang om ugen, og der uddeles fine guld- eller sølvfjerbolde samt en sodavand til de 2 bedste i hver klasse. 

Der spilles i dame- og herresingle, og det hele begynder kl. 12:00 og vil være slut ca. 15:00, alt efter antallet af deltagere.

Spørg din træner om mere information. Han har et stykke papir, der skal udfyldes og medbringes på en træningsaften 
sammen med kr. 50. Mere information følger.

Kampprogrammet hænges op mandagen før turneringen.

Bak op om arrangementet - det er rigtig hyggeligt!Øvrige aktiviteter

Ungdomsafdelingen afholder typisk en eller flere guld-sølv-turneringer, en juleturnering, flere breddetræninger og klubmesterskaber. Disse arrangementer vil blive offentliggjort her på hjemmesiden og ved mails direkte til medlemmerne.

Der afholdes træningsdage/Camps i sommerferien og evt. i efterårsferien

Herudover er det målet, at der afholdes 1 - 2 fester i sæsonen, og at der arrangeres fællesture til hhv Danmarksmesterskaberne for ungdom og Denmark Open, hvor der spilles i alle rækker.

Har du forslag til arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte USU-formanden eller én af klubbens ungdomstrænere.

Overskuddet fra diverse arrangementer går til Hørsholm Badminton Klubs Ungdomsfond, der har til formål at støtte projekter til gavn for ungdomsspillerne i klubben. Fonden har bl.a. muliggort anskaffelse af rebstiger og reaktionsbolde til benyttelse i den motoriske træning. Herudover har fonden finansieret bedre låneketchere til nye medlemmer af ungdomsafdelingen.

Hørsholm Badminton Klub sætter derfor stor pris på den store opbakning til alle ungdomsarrangementer og opfordrer alle til at deltage i kommende arrangementer.


Her finder du os

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst