Velkommen til Seniorafdelingen i Hørsholm Badminton Klub

 

Seniorafdelingen består af ca. 40 spillere alle over 18 år, med undtagelse af nogle af de bedste ungdomsspillere (15-17 år). 

Seniorafdelingen tilbyder badminton til det konkurrenceprægede individ, der motiveres af holdkampe, kamp om pladserne og social fællesskab. De ugentlige træninger har intensitet og fokus på udvikling, teknik og kamptræning.
 
Dog, går alt ikke op i holdudtagelser, udfordringskampe, spillerudtagelser og udvikling. Klubben er kendt for sit sociale liv - på tværs af aldersgrupperne.

Der er stort fokus på det sociale fællesskab uden for banerne, og der bliver i løbet af sæsonen arrangeret flere former for sociale arrangementer, der er baseret på at underbygge relationer og fællesskab blandt alle spillerne. Dette er blandt andet fællesspisning efter holdkampe, opstarstfest, klubmesterskaber, julefrokost, natbadminton og meget andet sjovt.
Hørsholm badmintonklub er for dig der ønsker engagement i seriøs badminton og fedt fællesskab.

Læs mere på de følgende sider om seniorafdelingens trænere, træningstider, hold m.m.

Du er altid velkommen til at kontakte Seniorudvalgsformand, Maria Arildsen, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du måtte have nogle spørgsmål.